Oluja (La Tempestad) – 88. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 88. epizoda

By  | 

Oluja (La Tempestad) – 88. epizoda
Ernan izaziva nesreću da Marina pobaci.
Damjan i njegova ekipa pronalaze kidnapovane žene koje drže Lara i Valdivija. Policija pušta žene.
Nereo ulazi u Fulhensiovu kuću da ga opljačka i udara Delfinu. Fulhensio je besan i naređuje Lari i Valdiviji da uhvate lopova, ali oni ignorišu naređenje jer im je policija za petama. Komandant Robles zahvaljuje Damjanu i posadi što će kidnapovane žene biti vraćene svojim porodicama. Pita ih i da li su videli kidnapere, ali je bilo previše mračno i, nažalost, Damjan nikoga nije prepoznao.
Hose obaveštava Mersedes da je Marina doživela nesreću, da je jako boli stomak i da je na pregledu kod dr Valdivije. Mersedes istog časa zabrinuto kreće za Nuestra Senjora del Mar. Magdalena je pita šta je tako posebno u tom selu da svaki put pojuri kada je pozovu.
Fulhensio pita Laru i Valdiviju da li su videli ko ih je razotkrio. Oni to poriču, ali Fulhensio je siguran da su to bili Damjan i njegova ekipa. Ernan se slaže s njim i kaže da Damjan već plaća za to.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *