Oluja (La Tempestad) – 6. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 6. epizoda

By  | 

Oluja (La Tempestad) – 6. epizoda
Damián se zahvali Marini što je nagovorila Esthercitu da ispriča pravu istinu. Marina odgovori da je to učinila zato što ga uprkos njihovim nesporazumima smatra poštenim i čestitim čovekom i smatra da ne zaslužuje da ode u zatvor zbog nečega što nije učinio. Neka ima na umu da bi to učinila za svakog zaposlenika u fabrici, tako da ne shvata pogrešno.
Besni Fulgencio kaže Delfini da mu se Damián sada sigurno smeje zato što se spasio zatvora. Delfina odvrati da nije tako zato što je Damián dolazio u posetu kako bi izgladio situaciju i zatražio Esthercitinu ruku. Fulgencio još više pobesni i izjavi da bi radije video svoju ćerku mrtvu nego u braku sa sinom svog najgoreg neprijatelja. Esthercita mu jasno stavi do znanja da je spavala sa Damiánon zato što ga voli. Fulgencio preti da će je ošamariti, ali ga Delfina spreči.
Na brodu “La Tempestad” dolazi do napada od strane pirata. Tu se nađe i Marina koja je pošla da nadgleda rad Damiána i ostalih ribara. 

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site