Oluja (La Tempestad) – 90. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 90. epizoda

By  | 


Oluja (La Tempestad) – 90. epizoda
Estersita traži od Fulhensija da joj pomogne jer je primila Damjanov zahtev za razvod. Damjan je ne sme napustiti i ako joj ne pomogne, on će izgubiti unuka.
Ernan je iznenađen kada zatekne nenajavljenu Zuli u svojoj kući. Ona mu kaže da je htela da ga iznenadi, ali ako je nezadovoljan, ona će otići. Ernan joj dozvoljava da ostane samo nekoliko dana jer on mnogo putuje i voli da mu kuća bude zatvorena. Zuli potvrđuje da će to biti kratak, ali zabavan odmor.
Estersita otkriva Fulhensiju da će profitirati ako joj pomogne jer Mihel zapravo nije Damjanovo, već Ernestovo dete i naslednik. Fulhensio odlučuje da joj pomogne samo zato što je njeno dete Ernestovo, a ne Damjanovo dete.
Ernesto kaže Makariju da je mislio da mu je veran i da ga poznaje posle toliko godina. Makario kaže da jeste, ali Ernesto zna da to nije istina jer da jeste, rekao bi mu gde su mu žena i dete. Makario odgovara da zna, ali da mu neće reći jer je ubio svoju prethodnu ženu i ćerku i da ne zaslužuje ovu porodicu i da će ga sam ubiti jer ga se ne boji i mrzi ga baš poput Ernana. Ernesto vadi pištolj i puca Makariju u glavu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *