Oproštajno pismo - 1. epizoda!

Turske Serije

Oproštajno pismo – 1. epizoda!

By  | 

Alanur bira svoju ljubav, a ne karijeru u svojim najluđim godinama mladosti. Stoji iza svoje ljubavi po cijenu sukoba sa porodicom, uključujući svog oca. Međutim, Ziya je neočekivano napušta i njeno srce je slomljeno. Svoju tugu i bol krije najdublje u svom srcu i odlučuje da pristane da brak koji je njen otac želio. U ovom braku, Alanur dobija dvije kćerke. Ne mogavši pronaći svoju mladost u svojoj prvoj kćerke Beste, ona svoje nade polaže u drugu kćerke Asli. Asli će donijeti odluke koje ona nije mogla u svoje vrijeme i dostići što ona nije u karijeri. Ponosna je što joj je kćerka primljena na ugledni fakultet u Francuskoj.

Ziya koji je napustio Alanur, oženio se Seher koja je bila zaljubljena u njega od djetinjstva. Ali nikada nije uspjela osvojiti njegovo srce. A Mehmet je taj koji će popuniti njeno srce, njen sin miljenik. Ona odluči da mu izabere ženu. Hatidže, kćerka Nevzata koju dobro poznaje je njena željena snaha. Mehmet ne vjeruje u ljubav. Djevojke koje su prošle kroz njegov život izazivaju razočarenja i gubitak vjere u ljubav. Asli je buntovna djevojka, željna života. Ali uopšte ne želi da ide u Francusku. Njen san jeste da postane plesačica. U nesreći se ukrštaju putevi Asli i Mehmeta.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *