Shakti 31.03.2017.,( 223. epizoda ),Surbi napušta kuću i ostavlja Somiji oproštajno pismo!

Indijske Serije

Shakti 31.03.2017.,( 223. epizoda ),Surbi napušta kuću i ostavlja Somiji oproštajno pismo!

By  | 

Shakti 31.03.2017.,( 223. epizoda ),Surbi napušta kuću i ostavlja Somiji oproštajno pismo!

Prevod: Maya. Hvala!:)

Epizoda počinje kako se Somija priseća Preetinih reči. Harman pita što su svi ljubomorni na nju. Somija mu kaže da je Preeto to uradila jer je bila bespomoćna i da su je okolnosti učinile lošom osobom a ona to nije. Harman: ,,Što si tako dobra? Što ne možeš nikada videti njenu lošu stranu?” Mahinder kaže Bebe da su nečije urokljive oči na Surbi. Bebe kaže da se oseća isto. Surbi dolazi: ,,Zašto vi mislite da ja nisam zadovoljna sa svojim životom? Jesam, volim svoj život. Prihvatite ovo kao sudbinu.” Mahinder: ,,Ti si mi ćerka i uvek ću brinuti za tebe, šta god uradim je za tvoje dobro.” Surbi: ,,Ne brini o meni. Da si brinuo o Somiji, ovo se ne bi ni desilo.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Raavi odbija da abortira. Preeto joj kaže da to mora učiniti. Raavi kaže da će videti kako će je naterati na to. Harak Singh pita Preeto što je/Raavi primorava na to. Preeto kaže da to radi za njeno dobro. Harman, Somija i Surbi se vraćaju kući. Svi gledaju. Preeto pita Somiju da li je sve u redu, mislila je da je ona… Harman: ,,Mislila si da je ona umrla, Preeto. Ali ne. Sve dok sam ja živ, niko je neće povrediti!” On je drži za ruku i uvodi unutra. Preeto pita Shanno da napravi čaj i okreće se prema Surbi. Pita je da li je mogla da provede neko vreme sa njenim sinom/Harmanom. Surbi kaže da jeste, zna šta da radi. Preeto misli kako se čini da je Surbi osvojila Harmana.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site