Oprosti mi od 16 do 18 epizode - Turske-Serije.Net

Beni affet - Oprosti mi

Oprosti mi od 16 do 18 epizode

By  | 

Oprosti mi od 16 do 18 epizode
16 Epizoda

Eylul se želi što pre osvetiti Kozanima i uništiti Osmana. Kemal i Bahar provode sve više vremena zajedno, sad već kao zaljubljeni par, a to primećuju i njena sestra i majka. Berat je besan jer Kemal iskorišćava i Bahar i Handan, i napada ga zbog toga, ne otkrivajući da je zapravo on zaljubljen u Bahar. Feride je zabrinuta jer se Džunejt još nije vratio kući. Ne zna šta da radi, a da ne povredi Džunejta i njegovu porodicu. Tunć govori Eylul da dođe u firmu i posveti se Džunejtu, jer je sav skrhan jutro dočekao u uredu.

Feride moli Zuhre da joj pomogne da donese pravu odluku. U firmi je izbila svađa između Selima i drugih radnika, koji su navodno ogovarali Feridu i njega. Selim sve objašnjava Fermanu, koji počinje sumnjati da tu nečeg stvarno ima. Tunć nagovara Feride da prihvati Džunejtovu prosidbu, ali joj i da će se Džunejt zbog nje odreći i porodice, ukoliko to bude potrebno. Upravo se zbog toga Feride dvoumi i saopštava Zuhre da će odbiti Džunejta.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *