Najibe je ubijena, a Ibrahim i Welid optuženi za njeno ubistvo

Libanonske serije

Optužena – 23. i 24. epizoda – Najibe je ubijena, a Ibrahim i Welid optuženi za njeno ubistvo!

By  | 

Najibe je ubijena, a Ibrahim i Welid optuženi za njeno ubistvo

23: Zijad izvodi Suhu napolje. Čovjek sa maskom ubija Najibe i bježi iz njene sobe. Welid se prisjeća Reem i shvata da je ona govorila istinu, ali da je sada kasno za sve. Lejla i Ešref su ponovo u svađi. Zijad i Suha provode lijepo veče, ona se vraća kući i napije. Zove Reem koja je pita šta je bilo, shvativši da je pijana. Govori joj kako se bliži trenutak osvete. Počne plakati zbog majke. Halid je nazove tada i Reem mu govori da ga mnogo voli. On veli da ga eto odmah. Informiše majku da ide kod Reem, ona ga zaustavlja, trebali bi svi zajedno večerati. On se izvini, ali mora ići. Lejka i Ešref se opet svađaju i on odlazi. On posle pita za Halida, ona ga informiše da je izašao. Svađa se nastavlja. Ešref zove Halida koji mu se ne javlja. Halid i Reem šetaju obalom mora. Priznaju jedno drugome kako se vole i kako ne mogu jedno bez drugoga. Reem ga zamoli da se pred svima pravi kao da nemaju kontakt kako bi uspio njen plan sa Ešrefom. On pristaje ne znajući šta ona planira. Uzima je u naručje. Srećni su. Lejla odlazi kod djevojaka u sobu , smiju se. Ešref čeka Halida i ispituje ga gdje je bio. Ovaj laže da je vozio prijatelja u bolnicu, neka ne brine, nije bio sa Reem, nema kontakta sa njom. Ešref posmatra djevojke i Lejku i prisjeća se slike kada je vidio Reem, May i Suhu na kompjuteru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *