Organizacija - 65. epizoda

Organizacija - Teşkilat

Organizacija – 65. epizoda

By  | 

Organizacija – 65. epizoda

Kada Omer sazna da je poruku poslatu Davidu Hartleyu poslao Hasan Atmaca, zbuni se i žestoko posvađa sa Sacide. Saznavši da se pretnja odbrambenoj industriji nastavlja, tim pokušava da zaustavi Hartleyev sledeći potez! Dok Hartley nastavlja svoj plan korak po korak, on se istovremeno kreće ka Hasanu Atmaci. Sa svojim planom nastavlja i Efkar, koji se zakleo da će zatvoriti račun koji ima sa Hartleyem, a Omera i njegovu ekipu takođe očekuje veliko iznenađenje. Zehra ispituje da li je Omerov otac živ i ubrzo saznaje da jeste. Omer beži na način koji ne vidi. Omer i Zehra odlaze na novu adresu gde uspevaju da uhvate počinioce. Ali, on tamo pronalazi i čoveka kog zove svojim ocem. Zatim se začuje pucanj i eksplozija. Omer konačno saznaje da mu je Efkar otac. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site