Organizacija – 66. epizoda

Organizacija - Teşkilat

Organizacija – 66. epizoda

By  | 


Organizacija – 66. epizoda

Omer trči dozivajući svog oca. Efkar celo vreme beži od njega. Omer ga i dalje juri i plače. Po dolasku kući, Omer, koji je sada siguran da mu je otac živ, izjavi da će učiniti sve što je u njegovoj moći da se ponovo sastane sa njim. Zehru, koja mu je ogromna podrška u ovim teškim trenucima, rasplaču njegove reči. Svesna je koliko mu je teško što mu otac celo vreme izmiče iz ruku. Hoće li ta ogrlica koju ona nosi oko vrata da ih ujedini, da li Zehra i dalje voli Serdara ili sada samo Omera? Dok se Hartley u bolnici bori za život, tim koji ide u Brisel na operaciju moraće da plati veliku cenu nakon što budu ukradeni veoma važni podaci odbrambene industrije. Efkarova knjiga, za koju je mislio da je zatvorio sa Hartleyem, zapravo nije zatvorena. Sa promenom balansa, ponovo je počela osveta prošlosti. Iako pokušava pobeći, Zehru udaraju i ona se sruši na zemlju, izgovarajući Omerovo ime. Neprijatelji sada imaju Omerovu najslabiju tačku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site