Organizacija – 66. epizoda

Organizacija - Teşkilat

Organizacija – 66. epizoda

By  | 


Organizacija – 66. epizoda
Omer trči dozivajući svog oca. Efkar celo vreme beži od njega. Omer ga i dalje juri i plače. Po dolasku kući, Omer, koji je sada siguran da mu je otac živ, izjavi da će učiniti sve što je u njegovoj moći da se ponovo sastane sa njim. Zehru, koja mu je ogromna podrška u ovim teškim trenucima, rasplaču njegove reči. Svesna je koliko mu je teško što mu otac celo vreme izmiče iz ruku. Hoće li ta ogrlica koju ona nosi oko vrata da ih ujedini, da li Zehra i dalje voli Serdara ili je u međuvremenu zavolela Omera?
Dok se Hartli u bolnici bori za život, tim koji ide u Brisel na operaciju moraće da plati veliku cenu nakon što budu ukradeni veoma važni podaci odbrambene industrije.
Izgleda da Efkar ipak nije raščistio sve račune sa Hartlijem. Balansi igre se menjaju, ponovo je počela osveta prošlosti.
Iako pokušava pobeći, Zehru udaraju i ona se sruši na zemlju, izgovarajući Omerovo ime. Neprijatelji sada imaju Omerovu najslabiju tačku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *