Organizacija 92. i 93. epizoda!

Organizacija - Teşkilat

Organizacija 92. i 93. epizoda!

By  | 

Organizacija 92. i 93. epizoda!

92 epizoda

Anton upada u zamku Ömerovim neočekivanim potezom. Nesposoban da rizikuje gubitak sina, Çetin se ubaci na svoj način kako bi spasio Cihangira. Zahvaljujući Ömerovoj pažnji, on shvata da se ne može sakriti. Ömerov cilj  je spasiti Cihangira i zadati veliki udarac neprijatelju.Neslihan i ekipa poveravaju Ömeru i svoju domovinu i svoje živote. Zbog toga preuzimaju sve rizike kako bi uspešno završili operaciju.Neslihan izražava saučesce ocu.

93 epizoda

 

Užasnut Cihangirovom smrću, Ömer izaziva Antona, znajući da će mu biti postavljena zamka. Ömer se kune da će se osvetiti Antonu i svima koji su ubili Cihangira. Neslihan i tim, skrhani  Cihangirovom otmicom, prate tragove koji su ostali. Sigurni su da će ih ti tragovi odvesti do Cihangira, a time i do Ömera. Tim, koji daje sve od sebe da pronađe Ömera i Cihangira, skrhan je Antonovom porukom.

 Vatra osvete u Ömerovim očima spaliće sve pred sobom.Neslihin otac je definitivno kompanijski čovjek, uprkos svemu i dalje pokušava pridobiti Ömera i raditi za firmu. Kraj Ömerove mete je jasan, jasno je dao do znanja da ima unutarnje sukobe sa firmom. Takođe, Neslihan će dati sve od sebe za Ömera. Ömer će doneti odluku pre nego što projekat suvog kanala bude povučen iz upotrebe.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *