Pinjara Khubsurti Ka od 231. do 235. epizode - Majura se seti svega!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka od 231. do 235. epizode – Majura se seti svega!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka od 231. do 235. epizode – Majura se seti svega!
Omkar viče na Majuru da se gubi iz njegovog života. Majura veli da će stajati pred njegovom kućom sve dok joj ne pruži bar jednu šansu.
Nena govori Omkarevoj mami da je Majura mnogo maltretirala Omkara.
Bela, Majurina lukava snaja, saznaje da je Majura došla tu nekome u posetu i čudi se što se ona druži sa nekim iz tog siromašnog kraja.
Počinje oluja. Majura je i dalje pred Omkarevom kućom. Omkar je uveren da se pretvara i da će otići jako brzo.
DM (Majurina dadilja) laže (na Majurin nagovor) Maheša i ukućane da Majura spava. Sutradan, Omkar pronalazi Majuru mokru do gole kože, u nesvesti, pred kućom i unosi je unutra. Jako je zabrinut za nju. Majura se osvesti i traži od njega da prihvati njenu ljubav. Zove ga na zabavu povodom njenog rođendana koji je za 2 dana. Omkar veli da je i njemu tada rođendan. Majura govori da su jako povezani i želi da ga upozna sa svojom porodicom. Ne bude li došao… videće već šta će biti. Uverena je da i on nju voli. Omkar ne zna više šta da misli. Majura odlazi sva zadovoljna. Omkareva majka traži od Omkara da ne misli na Majuru već na studije. Ne želi da se viđaju.
Nena ode na koledž i suprotstavi se Majuri. Majura shvata da je Nena zaljubljena u Omkara i govori joj da može odmah da ga zaboravi jer je on samo njen.
Kasnije, Majura pita Omkara da li će doći na njenu zabavu. Omkar odgovori da je njegov odgovor i dalje odričan. Ona možda gaji osećanja prema njemu, ali on je tu da uči i nema mesta za ljubav u njegovom životu trenutno. Majura se ponaša kao da joj je srce slomljeno, ali govori da je u redu i izvinjava mu se što mu je zadavala muke. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *