Pinjara Khubsurti Ka od 231. do 235. epizode - Majura se seti svega!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka od 231. do 235. epizode – Majura se seti svega!

By  | 


Išan i Majura isceniraju njen pokušaj samoubistva. Majura izaziva sažaljenje kod Omkara, dok drugi čine da se oseća krivim. On na kraju pristane da dođe na njenu rođendansku zabavu. Majura je rešena da mu se osveti na toj zabavi. Dolazi dan njenog i Omkarevog rođendana. Ona je tužna jer su joj njeni dali skupe poklone, ali zapravo koriste njenu zabavu za sklapanje poslova, nizašta drugo. Sa druge strane, sa Išanom je isplanirala da pred svima pusti Omkareve i njene zajedničke snimke kad joj bude izjavio ljubav. To će ga postideti i biće ponižen. Omkar dolazi na zabavu. Želi da ostane tu na kratko i da onda lepo ode kući i provede ostatak dana sa Nenom i majkom. DM upozna Omkara i jako joj se svidi. Išan zamajava Majurine članove porodice kako bi ona po poslednji put odglumila ljubav prema Omkaru, nasamo. Njih dvoje čestitaju jedno drugome rođendan i razmene poklone. Oboje dobiju lančić sa priveskom u obliku zvezde (tara). Kroz glavu im prolaze nejasne misli o njihovoj ćerki Tari. Njih dvoje potom zaplešu. Opet imaju flešbekove. Bela se šokira kad ih vidi tako. U kuću ulaze Maheš, Sačin i niko drugi do Višaka – Išanova majka! Išan govori Majuri da se na trenutak zapitao je li ona to uživala plešući sa Omkarem. Majura veli da mora da popije lek, boli je glava. I sama je zbunjena svojim osećanjima.
Višaka traži od Maheša da se reši momka (Omkara) koji je vođa pobune protiv njjihovog projekta i onda će ona da uloži novac. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *