Plavi kavez - 1. epizoda

Maviye Sürgün / Plavi kavez / Plavi horizont

Plavi kavez – 1. epizoda

By  | 

Plavi kavez – 1. epizoda
Nakon smrti supruge Ajde, Ali se seli sa decom Ardom i Azrom u grad u kome je odrasla njegova supruga. Tokom ovog procesa, Alijeve najveće pristalice su Ajdin otac Salih i njegov prijatelj i kolega Hasan. Ali i Hasan se takođe bave sasvim drugim problemom; suspendovani su sa dužnosti zbog klevete na njihov račun i čekaju da se slučaj reši.
Ali spasava Defne od talasa nakon što ju je pronašao onesvešćenu tokom olujne noći, dok je plovila na čamcu. Međutim, ono što ne zna jeste da je Defne, neposredno pre nego što je izgubila svest, bacila misteriozan kofer u more. Nakon što joj da veštačko disanje, on je uverava da je neće povrediti kada ona dođe sebi.
Sledećeg jutra, Ali i Defne se i upoznaju. On je uveri da nema nameru da je povredi. Međutim, Azra burno reaguje kada Ali dovede Defne i između njih dvoje dolazi do svađe. Ali je podseća da žive tu jer je njena majka to želela, ali Azra mu govori da je njena majka umrla, zar on to ne shvata.
Defne izdrami kada Ali iznese neku negativnu prepostavku o tome kako je završila sinoć, kobajagi roni suze jer se uvek upire prstom u žene u takvim situacijama. Međutim, briše suze čim ovaj izađe, kao da se ništa nije desilo.
Ozan saznaje da je Defne živa i da je navodno izgubila pamćenje, tako da traži od svog čoveka da je pronađe.
Defne i Ali se opraštaju. Ali, Defne na kraju pronalazi Ozan koji joj govori da je srećan što je vidi, a čuo je i da je izgubila pamćenje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *