P-Godina prolazi, Shi-jin je ipak živ i zagrli Mo-yeon

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 15. epizoda – 2. dio – Godina prolazi, Shi-jin je ipak živ i zagrli Mo-yeon!

By  | 

P-Godina prolazi, Shi-jin je ipak živ i zagrli Mo-yeon

Poručnik Park posjeti Mo-yeon da joj kaže da će biti objava Shi-jinove i Dae-youngove smrti. Oficijalna priča će biti da su poginuli u saobraćajnoj nesreći tokom treninga i traži joj potpis za zakletvu za njenu protekciju. Suza klizne iz njenog oka i upita da li je Shi-jinova smrt spasila život. On ponosno kaže da jeste, zaštitio je mir i umro je za zemlju. Mo-yeon ne shvata, zašto se onda njegova smrt drži kao tajna, pita ga zašto su izabrali takav život.
Život ide dalje, Mo-yeon se zatrpava poslom, ispaltilo se i unaprijeđena je. Muyng-joo se sprema da se vrati u Uruk što je bila molba njenog oca. Yoon priznaje da se osjeća loše što je pustio Dae-younga na finalnu misiju i brine se za nju. Ona se nalazi sa Mo-yeon da se pozdrave (imaju Dae-youngove i Shi-jinove plišane životinje- prijatelje sa sobom).

Muyng-joo govori da ima tri dana, pa predlaže da urade Dae-youngova i Shi-jinova “tri dana bez noći” pijući prije nego ide.
Mo-yeon se složi i pita je kako su se Shi-jin i Dae-yong upoznali. Ona priča da su se upoznali zbog žene i prikaan je flešbek gdje Shi-jin uskače pod Dae-youngov kišobran. Znajući da je Shi-jin tu zbog Muyng-jooinog oca koji se nadao da će Shi-jin da je oženi, Dae-young odmah istakne da se on zabavlja sa Muyng-joo. Shi-jin ih ispituje o njihovoj vezi i uvjerava ga da se neće boriti oko Myung-joo, predloži da se bore na istoj strani.

Picture source: www.dramabeans.com
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!