Poreklom sa sunca - 6. epizoda- Shi-jin odlazi iz Uruka

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 6. epizoda – 1. dio – Shi-jin odlazi iz Uruka!

By  | 

Noć prije nego što je planirano da napusti Uruk, Shi-jin nalazi Mo-yeon da je pita pitanje koje se i sam pita od kada su se poljubili – treba li se izviniti ili treba priznati? Mo-yeon veli da je šarmer, ali i opasan, a ona ne voli to kod njega. Pirznajeda je privukao i da bi boljela da su imali više vremena da shvati da li može biti djevojka tako šarmantnog i opasnog momka. Ali on uvijek ode čim se sretnu, a ona se ne može ljutiti ili ga pitati da ostane. Trenutno, sve što zna je da joj se ne sviđa, pita ga da se izvini. On je sluša i shvata sve, iskreno joj se izvini. Poželi joj se najbolje, salutira i ode.
Mo-yeon se budi sledeć jutra, ali nije srećna kao prije. Ki-bum joj govori da je Shi-jin otišao prošle noći, da je njegov let već otišao. Ona ne izgleda tako odlučna kao juče, mrmlja u sebi kako joj čak nije dao ni drugu šansu.
Nazad kući, Shi-jin pomaže svom ocu da se spremi za oproštajnu ceremoniju i izgledaju blisko. Njegov otac mumlja da je Shi-jin propusti šansu dan bude general.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ali Shi-jin veli da ga je on tako odgojio, a otac priznaje da su neke stvari važnije od unapeđenja. Pouiraju za portret sa slikom Shi-jinove majke, koja je mrtva.
Shi-jin i Dae-young odlaze na piće i Dae young se savije kada grupa vojnika uđe- on je bio njigov “zlobni” instruktor i oni ga odmah prepoznaju. Dae-young se hvali i ponudi da se bori sa njima kada budu dovoljno jaki, ali oni kažu da su sad spremni.
Dae-young se vadi da se računa jedino napolju, a sada su unutra. Shi-jin pokušava da ih smiri, ali ne uspjeva. Promrmlja Dae-youngu da trči na 3, i počne brojati, Dae-young pobjegne na jedan.

Picture source: www.dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *