Preljubnik 10. i 11. epizoda!

Preljubnik - Sadakatsiz

Preljubnik 10. i 11. epizoda!

By  | 

Preljubnik 10. i 11. epizoda!

10 epizoda

Asja neće dozvoliti da Volkan uništi njihov mali svet sa Alijem, ali takodje je svesna da sa Volkanom mora sklopiti primirje upravo zbog Alija. Volkan to ne poštuje, pa nastavlja da testira Asjino strplkjenje, pomerajući sve granice. Derin brine zbog te činjenice, dok Volkan uporno pokušava da dokaže da je on deo Alijevog i Asijinog života.

11 epizoda

Iako napad u kući uznemiri Asju, ona je i dalje odluična da ne dozvoli da se Volkan meša u njihove živote. Ipak, napetost u okruženju negativno utiče na Alija, što dovodi do neočekivanih problema u školi. Asja je odlučna da se sama bori sa svim poteškoćama, ali nije ni svesna šta je sve očekuje…

Sve epizode serije preljubnik

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *