Preljubnik 32. epizoda!

Preljubnik - Sadakatsiz

Preljubnik 32. epizoda! Preljubnik 2. sezona!

By  | 

Preljubnik 32. epizoda!

Nova sezona serije počinje scenom sa Derin. Derin je ostala živa i trenutno je invalid u kolicima. Volkan se sprema za ručak u Tekirdagu.

Volkan i Asije dolaze na poslovni ručak. Svi se iznenade kada ugledaju šarmantnu Asju kako prilazi Volkanu.
Volkan govori Asji kako će prvo da sve dovede u red, a zatim ce uzeti Zejneb i otići iz Tekirdaga. Tada ga upitaju šta će da bude sa Derin. Nakon nesreće sa Derin, Asja je započela nov život u Istanbulu sa Alijem i Nil.

Asja je odlučila da radi kao doktor hitne medicinske pomoći, srećna je i nada se da je i Ali srećan.Svi krive Volkana sto nije spasio Derin iz vode. Nakon ručka zbog koga je Derin poludela, Asja odlazi i dok se vozi u automobilu ugleda kako čovek sleti sa ceste sa svojim autom i spašava mu život.

Ko je taj novi lik u seriji? Nekoliko meseci kasnije, na putu za venčanje Bahar i Meliha, neočekivani incident će otvoriti novu stranicu u Asjinom životu. Ali biće i šokirana istinom koju je Ali toliko dugo skrivao od nje.

Sve epizode serije Preljubnik

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


1 Comment

  1. Pingback: Preljubnik 33. i 34. epizoda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *