Preljubnik 52. epizoda!

Preljubnik - Sadakatsiz

Preljubnik 52. epizoda!

By  | 

Preljubnik 52. epizoda!

 

Derin se seća da je Volkan ljubomoran na Onura, pa smišlja opaki plan. Ona na zabavu pozove Onura, gde Volkan oseti jaku ljubomoru.Volkan pre svih odlazi sa zabave sa Derin i u sobi joj dokazuje da je on muškarac koga ona želi. Asja odluči da ne zaustavi igru.

Volkan odlazi do Asije. Kada mu ona otvori vrata stana, on ostaje bez reči ugledavši je u prelepoj haljini. On je pita da li je zaista odlučila da ostane? Ono što se dogodilo između Asye i Volkana šokiralo je sve!Derin je takođe prisutna u stanu. Dok Asijina  bliskost sa Volkanom zbunjuje Derin, koja je svedočila ovoj situaciji, ukočila se pred prizorom koji je videla! Da li je sve ovo deo Asijinog plana? Ono kroz šta je Asya prošla dok ju je Volkan varao sa Derin, sada će i Derin proći isto. Ima li bolje osvete od ove?Da li Volkan voli Asju ili možda Derin ili želi da obe budu samo njegove?

 

Sve epizode serije Preljubnik

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *