Preljubnik 6. i 7. epizoda!

Preljubnik - Sadakatsiz

Preljubnik 6. i 7. epizoda!

By  | 

Preljubnik 6. i 7. epizoda!

6 epizoda

U ovoj epizodi se dogadja neočekivani susret porodice Arslan sa Halukom, a Gonul i Derin snosiće posledice. Informacije o Volkanovoj finansijskoj situaciji postepeno dovode do kraja Asjin plan osvete. Za Derin i Volkana otpočinju teška vremena.

7 epizoda

Naon večere u porodici Gučlu, sve gubi ravnotežu. Asje se suočava sa neočekivanom dilemom. Skrivajući se sa Derlin, Volkan je na ivici da raskine sa porodicom. Problemio u poslu ga takodje dovode do slepe ulice.Još uvek se ne zna ko će pobediti u ovom ratu, ali rane koje nanose Asja i Volkan produbljuju se svakim novim udarcem.

Sve epizode serije Preljubnik

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *