Presuda - 91. epizoda!

Turske Serije

Presuda – 91. epizoda!

By  | 

Ilgaz upada u žar kobne nesreće ispred bolnice. Džejlin se, s druge strane, našla u previranju u slučaju u školi. Djeca se jedno po jedno prevoze u bolnicu. Oboje čekaju događaji u kojima će zakoračiti u velike nepoznanice. S druge strane, došla im je godišnjica braka.

Ilgaz i Eren traže konkretne dokaze u novom slučaju na kojem zajedno rade. No, njihova nemogućnost da dođu do istine upućuje na slučaj koji je pred zatvaranjem kao “nepoznati počinitelj”. Uprkos gomili slučajeva, Džejlin također pokušava pronaći oblik obrane s Yektom kako bi Činaru omogućila suđenje bez hapšenja.

Uz prihvatanje Idžlal, Yekta ulazi u opasnu igru ​​s Bulentom Kismetom. Na kraju dana, on će biti šokiran neočekivanim potezom Bulenta.

S druge strane, tijelo koje je iznenađujućim načinom dospjelo u policiju iznenadiće sve, a posebno Erena. Dok Džejlinino i Ilgazovo romantično vrijeme nasamo još više jača njihovu vezu, neprijatelj koji će za pet dana uzeti Ilgaza za taoca čeka svoje vrijeme u kutu. Ne zna se koji slučajevi i kako će ih ta vrebajuća opasnost zaraziti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *