Presuda - 71. epizoda!

Turske Serije

Presuda – 71. epizoda!

By  | 

Džejlin i Filiz ostaju same. Džejlin povikne da je pokušala ubiti i Filiz u ruci ima pištolj koji je izvukla iz Džejlinine torbe. Ilgaz dolazi i naredi da odvedu Filiz. Grli Džejlin i brine za nju. Dolazi i Eren i Džejlin govori da joj je drago što je došao 

Nil brani Filiz i pita kako je uopšte tu pištolj dospio i zašto je Džejlin dolazila. Ovaj napad na Džejlin spriječio je Filizin odlazak pred komisiju i pozivanje na neuračunljivost.

Ilgaz i Džejlin odlučuju da se vjenčaju i svjedoci su im Eren i Jekta. Posle vjenčanja provode zajedno svoju prvu bračnu noć. Ujutru, Džejlin dobije divnu vijest, da će Merdžan da se vrati kući. 

Odmah počne sve da sprema, Ilgaz joj pomaže. Svi žele dočekati Merdžan i spremiti joj zabavu povodom dolaska. Ali Ilgaz ih upozori da je to previše za malu djevojčicu, i oni su joj još nepoznat. Ilgaz i Džejlin provode divne trenutke sa kćerkom i ona se polako opušta. Međutim, Ilgaz je shvatio da je Džejlin iscenirala napad Filiz i grdi je, shvata da su joj pomogli Jekta i Eren. Džejlin ga na svoj način ubjedi da se ne ljuti. Jekta, Činar i njegov partner upadaju nevolju i Kadir ubija partnera.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Merdžan dolazi u krevet Džejlin i Ilgaza da spava sa njima.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *