Producent i glumci o kraju Male neveste!

Vesti

Producent i glumci o kraju Male neveste!

By  | 

Producent i glumci o kraju Male neveste!

Sunjoy Wadhwa, producent serije Mala nevesta-Balika Vadhy ( koja se u Indiji emituje na Colors televiziji) odlučila je da osmisli scenario u kojem će glavna tema biti zloupotreba dece, odnosno dečiji brakovi.Kada je serija počela da se emituje ubrzo je postala veliki hit.Kako izvor navodi, kraj ove serije predstavlja kraj jedne ere, u čijem periodu se raspravljalo o raznim društvenim pitanjima na malom ekranu.

Sada kada se serija privodi kraju, izvor je razgovarao sa Sunjoy Waddhw-om koja je rekla: “Mi koristimo ovu priliku da zahvalimo kanalu Colorsu na ogromnoj podršci.Takodje želimo da se zahvalimo našim gledaocima, jer su oni zaslužni za ovaj naš jubilej.To je bio put sa mnogo uspeha i padova, ali publika nam je svo vreme bila lojalna i na tome smo mnogo zahvalni.Postoje mnogo lepih uspomena,jer su se gledaoci povezali sa serijom i pomogli da ona postane standard u Indijskoj televizijskoj industriji.Važan faktor je i što je ova serija napravila pozitivan uticaj na živote mnogo žena u Indiji i promenila je način razmišljanja mnogih.Mi smo izuzetno srećni što smo uz pomoć serije stvorili veliku društvenu promenu.“

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Serija je bila posebna i za glumce. Ona je industriji dala mnogo talenata uključujući i Aviku Gor, Avinash Mukherjee, Shashank Vyas, Pratyusha Banerjee i mnoge druge.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *