Producent i glumci o kraju Male neveste!

Vesti

Producent i glumci o kraju Male neveste!

By  | 

Shashank Vyas koji je u seriji tumačio Jagijev lik rekao je da je naučio mnogo toga tokom glume u Maloj nevesti i da je taj period bio kao škola glume za njega.On je dodao da je u seriji glumio 5 godina i da je veoma srećan i zadovoljan što je bio deo te serije i tog tima.Navodi da mu je „Mala nevesta“ pored novca i slave dala i priliku da se pokaže kao glumac u filmskoj industriji.“Prvi posao i prva ljubav zaborava nemaju.“-dodao je Shashank Vyas.

Toral Rasputra koja je tumačila Anandin lik navela je da iako je to njena peta serija u karijeri, nijedna joj nije dala ovakvo iskustvo.Dodala je da je serija uvek bila blzu njenom srcu, od prvog do poslednjeg dana i da je svaki dan snimanja bio nezaboravan za nju.

Ruslaan Mumtaz koji se kasnije pridružio seriji i tumači lek Krisha,kaže da se oseća blagosloveno što je deo ove serije i izražava svoje žaljenje što nije duže bio deo ove popularne Indijske serije.

Da li će i vama nedostajati Mala nevesta?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *