Rat ruža 121. i 122. epizoda!Gulru sazna da Gulfem nije Enverova kćerka!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 121. i 122. epizoda!Gulru sazna da Gulfem nije Enverova kćerka!

By  | 

Rat ruža 121. i 122. epizoda!Gulru sazna da Gulfem nije Enverova kćerka!
Taaner pravi sedeljku u svom dobu povodom Čičekinog rodjendana.Gulru dolazi, ali Džihan odbija pod izgovorom da je u gužvi.
Tibet i Gulfem plešu na podijumu u noćnom klubu, te u jednom trenutku Tibet poljubi Gulfem, a ona uzvrati poljubac.

Sevgi prilazi Gulru i kaže joj da je videla kako se ljubi sa Omerom, te da ono što radi nepravedno je prema njoj samoj, Omeru, a i Džihanu.Gulru joj kaže da je nepravedno i prema njoj, te je pita da prizna da voli Džihana.Sevgi priznaje Gulru da voli Džihana.Gulru provocira nju i njena osećanja.
Džihan razgovara sa Gulfem, te shvata da ona zna da joj je Salih otac, te stoga i Gulru sestra.On je pia da pruži šansu Gulru i da one dve počnu ispočetka..
Merbure je loše i u bolnici je, a Gulru teši Omera.Gulru tokom razgovora Džihana i Gulfem sazna da Gulfem nije kćerka Envera Sipahija.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!