Rat ruža 127. i 128. epizoda!Omer po drugi put zaprosi Gulru!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 127. i 128. epizoda!Omer po drugi put zaprosi Gulru!

By  | 

Rat ruža 127. i 128. epizoda!Omer po drugi put zaprosi Gulru!
Džihanova je sahrana.Gulru neutešno plače nad njegovim grobom.Marator govori umesto Gulru da je u njoj bio još malo svetlosti, ali da se sa njegovim odlaskom to svetlo ugasilo I da je ostala u potpunom mraku.Ona mu se izvinjava što je otišao ljut na nju.

Nakon 40 dana, čita se molitva zbog spokoja Džihanove duše.Sevgi govori Gulfem ( obe sun a grobu) da se Džihan hteo razvesti, pre nego što je umro I da je to rekao Gulru.Mesude saznaje da se Gulru nije želela razvesti od Džihana I da sada brine da joj ostane prezime.

Advokat dolazi I govori Gulru I Gulfem da Džihan nije imao testament tako da kuće, auto 80 posto teretane, kluća u Sarijeru I ostala Džihanova imovina, kao I novac u banci pripada njegovoj ženi Gulru. Gulfem govori advokatu da se njen brat želeo razvesti od te žene.Advokat joj govori da to ne menja ništa, te je Gulfem besna.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!