Rat ruža 127. i 128. epizoda!Omer po drugi put zaprosi Gulru!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 127. i 128. epizoda!Omer po drugi put zaprosi Gulru!

By  | 

Mert traži pomoć od Gulfem, jer je teretana u lošem finansijskom stanju, a ta teretana je bila Džihanov san.

Gulfem je na distanci sa Omerom, jer je on ponovo sa Gulru.Gulru u kompaniji saradjuje tajno sa Tibetovom sestrom, koja ima svog špijuna kod Gulfem.Ovog puta, Gulru ide korak dalje i traži od Tibetove sestre, da joj prenese sve o Tibetovom privatnom životu, te i da li je Tibet u nekoj vezi sa Gulfem. Gulru počinje i da se svadja sa svojim sestrama.

Omer šalje Gulru haljinu koju je kupuio na aukciji i zove je da dodje u hotel gde joj je uzeo nevinost.Gulru dolazi u haljini i pita ga zašto to radi.Omer kaže da želi u sobi u kojoj je uništio njihovu ljubav sad da je oživi, te vadi prsten i pita je da se uda za njega.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *