Rat ruza 129. i 130. ep.,Gulru postaje ohola prema bližnjima!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruza 129. i 130. ep.,Gulru postaje ohola prema bližnjima!

By  | 

Rat ruza 129. i 130. ep.,Gulru postaje ohola prema bližnjima!
Gulru pristaje.Ujutru se budi pored Omera, te on \eli da odmah odu I ven;aju se, ali ona odla\e da se to dogodi posle modne revije.Ševket nakon što je izašao iz zatvora ponovo pokuša da povredi Merbure, te ponovo završi u zatvoru.
Mesude sa sestrama I porodicom dolazi kod Gulfem u sobu, te je napada I veruje das u ona I njena majka nešto učinili Gulru, jer je nema od juče.Gulru dolazi, te su svi u šoku.

Gulfem prodaje svoj nakit I automobile kako bi spasila radionicu I teretanu,a Gulru kupuje njenauto.Tibet saznaje das u njegova sestra I Gulru Gulfeminu asistenkinju pretvorile u špijuna, te je ljut.On otpušta sestru, te odlazi kod Gulfem o govori joj da njena asistenkinja radi za Gulru.Gulfem je otpušta.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *