Rat ruza 129. i 130. ep.,Gulru postaje ohola prema bližnjima!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruza 129. i 130. ep.,Gulru postaje ohola prema bližnjima!

By  | 

Dujgu, Mert I Iso odlaze kod Gulru kako bi im pomogla oko duga I za novu investiciju, ker je ona većinski vlasnik teretane ( njoj pripada 80 posto ). Ipak, iako je teretana bila Džihanov san, Gulru odbija da im pomogne.Dujgu I Iso razočarani odlaze.Gulru govori Mertu da je razgovarala sa advokatom I da će prodati teretanu.
Gulru saznaje od Tibeta da je otpustio Selin.Tibet joj govori da je ne može itpustiti jer je ostalo malo do modne revije, ali ako napravi još jednu grešku nakon toga, dobiće otkaz.Gulru mu preti otkazom I želi dad a još 7 dana Selin.
Gulru ponovo kreće u raspravu sa sestrama, ovog puta jer su one oko teretane želele da zatraže Gulfeminu pomoć.Nakon 7 dana, održava se uspešna revija.Gulru kao podrška dolazi samo OMER.Nakon revije, svu pažnju reportera dobija Gulfem koja se pojavi u lepoj crvenoj haljini.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *