Rat ruža 131. i 132. epizoda! Gulfem pokuša da ubije Gulru!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 131. i 132. epizoda! Gulfem pokuša da ubije Gulru!

By  | 

Rat ruža 131. i 132. epizoda! Gulfem pokuša da ubije Gulru!
Gulru je besna zbog Gulfeminog pojavljivanja, te odlazi u svlačionicu, istera sve manekentke, te razbija stvari po sobi. Tibet je ljut na Gulru i sutradan joj to otvoreno govori.

Gulru i Omer zakazuju venčanje za 6-i februar.Gulfem se pojavljuje kao nova masažerka i masira Tibeta.Tibet, ne vidi ko ga masira i priča o Gulfem.Gulfem počinje da se smeje…Tibet se okreće i ljut je na nju, iako ona pokuša da mu objasni da je to uradila kako bih se iskupila….Njih dvoje se poljube.
Mesude govori Gulru da je trudna, ali ona ne pokaže neko veliko oduševljenje, već govori da mora da ide jer je Omer čeka.Gulru govori Omeru da više nema nikakva osećanja, ne može biti ni srećna, a ni tužna.Omer je teši i pokrene priču o njihovom venčanju.Gulru ga pita da li nakon venčanja može ostati Gulru Sipahi.Ona mu govori da to želi samo zbog karijere.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!