Rat ruža 134 epizoda! Gulru ostaje sama! Kraj serije!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 134 epizoda! Gulru ostaje sama! Kraj serije!

By  | 

Rat ruža 134 epizoda! Gulru ostaje sama! Kraj serije!
Gulru uplakana izlazi iz kuće, te nailazi na Omera. On je pita kako to izgleda, ne liči uopšte na sebe, čak koristi i parfem koji Gulfem koristi. Gulru mu govori da je želela da malo promeni, te mu govori da ide na poslovnoj večeri sa gospodinom Tibetom.Omer joj ne dozvoljava, ali ona ipak odlazi.

Tokom večere, Gulru pije, te se pravi da je pijana kako bih je Tibet odvezao kući, te pokuša pijana da mu se približi.Gulfem se budi i vidi ih. Sutra, Gulfem izlazi sa Tibetom, te mu prebaci što je izašao sa Gulru, ženu koja joj je oduzela karijeru, bivšeg dečka, brata….

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *