Rat ruža 134 epizoda! Gulru ostaje sama! Kraj serije!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 134 epizoda! Gulru ostaje sama! Kraj serije!

By  | 

Rat ruža 134 epizoda! Gulru ostaje sama! Kraj serije!
Gulru uplakana izlazi iz kuće, te nailazi na Omera. On je pita kako to izgleda, ne liči uopšte na sebe, čak koristi i parfem koji Gulfem koristi. Gulru mu govori da je želela da malo promeni, te mu govori da ide na poslovnoj večeri sa gospodinom Tibetom.Omer joj ne dozvoljava, ali ona ipak odlazi.

Tokom večere, Gulru pije, te se pravi da je pijana kako bih je Tibet odvezao kući, te pokuša pijana da mu se približi.Gulfem se budi i vidi ih. Sutra, Gulfem izlazi sa Tibetom, te mu prebaci što je izašao sa Gulru, ženu koja joj je oduzela karijeru, bivšeg dečka, brata….

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!