Rat ruža 134 epizoda! Gulru ostaje sama! Kraj serije!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 134 epizoda! Gulru ostaje sama! Kraj serije!

By  | 

Gulfem odlazi u Vegu, te tamo vidi da su njene kreacije na rasprodaji.Ona se naljuti, te napravi nered.Gulru ponovo predlaže Tibetu da izadju, ali ovog puta na piće.On odbija i govori da mora da radi od kuće.

Gulru zbog Selinine ucene govori Čiček da je Taner vara sa Selin, te Čiček napušta Tanera.Omer i Gulru su zajedno, te Omer pokuša da ubedi Gulru da ju je Selin slagala i da Taner ne bi učinio nešto tako.

Gulru odlazi kod Tibeta kući sa vinom.On je šokiran što je vidi.Gulfem je prati taksijem, te poziva Omera.Gulru pokuša da se približi Tibetu, ali joj on kaže da mu je Gulfem pričala o njoj i da je ona čudovište.On joj kaže da ujutru pokupi svoje stvari napusti Vegu.Tibet je ispraća.Gulru vidi Omera ispred Tibetove kuće, te mu prilazi.Gulru mu kaže da je njeno srce mračno, te mu vraća prsten i govori da će se možda zbog toga uvek kajati.Obojici su oči pune suza.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *