Rat ruža 52. epizoda!Dujgu gubi bebu!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 52. epizoda!Dujgu gubi bebu!

By  | 

Rat ruža 52. epizoda!Dujgu gubi bebu!

Glavna Gulfemina služavka pripremi čaj za Dujgu koja je došla kod Džihana.Dujgu nakon što popije čaj oseća jak bol u stomaku, te izlazi iz kuće kako bi otišla u bolnicu.Mert je vidi i primeti da krvari.On je odvozi u bolnicu.Dujgu krivi Gulfem da su joj ona i njena služavka ubile bebu, te doživi nervni slom i pada u nesvest.Gulfem daje Mertu novac da se pobrine za Dujgu.
Džihan je uz Gulru i teši je.Gulfem učini sve da Dujgu ne sazna da se u njenoj krvi nalazio otrov.Gulfem je besna na Halide i isteriuje je iz kuće jer je zbog nje Dujgu izgubila bebu.Dujgu priznaje Mertu da je zatrudnela sa Džihanom zbog para, ali da sada oseća bol zbog gubitka bebe.
Gulru čuje razgovor izmedju Gulfem i Džahide i shvata da su one odgovorne za smrt njenog oca.Ona odlazi u Džihanovu sobu i razmišlja da Gulfem sada treba da je se plaši.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *