Razmetljiva ljubav 1. I 2. epizoda!

Afili aşk - Ljubav na pomolu- Razmetljiva ljubav

Razmetljiva ljubav 1. I 2. epizoda!

By  | 

Razmetljiva ljubav 1. I 2. epizoda!
1 epizoda
Ajše je devojka koja radi u tekstilnoj radionici.Ona vodi težak život sa svoja dva starija brata.Ipak, pored svega, ona divno gleda na život jer ima savršenog i razumljivog momka kao što je Berk. Međutim, njena porodica želi drugačiju budućnosti za Ajše.

Kerem je neposlušan koketni sin šefa mesta gde Ajše radi. Kerem se pokaje sa lošim incidentom i odlučuje da bude neko ko ima moć da radi. Kada se Ajšini i Keremovi putevi ukrste, svi planovi će biti prekinuti.

2 epizoda

Ajšina laž utIče na svačijI život, posebno na Kerema. Porodica donosi odluku – Ajše i Kerem će se venčati. Kerem ne može nagovoriti oca da odustane od odluke, jer je on umoran od koketnosti svog sina. Kerem će pokušati na svaki način da se izvuče iz ovoga. Kerem odlučuje da započne svoju igru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *