Razmetljiva ljubav 4. i 5. epizoda! Ajše odbija predbračni ugovor!

Afili aşk - Ljubav na pomolu- Razmetljiva ljubav

Razmetljiva ljubav 4. i 5. epizoda! Ajše odbija predbračni ugovor!

By  | 

Razmetljiva ljubav 4. i 5. epizoda! Ajše odbija predbračni ugovor!
4 epizoda
Kerem dobija ponudu od Muhsin Beya. Govori mu da može preuzeti kompaniju ukoliko se oženi sa Ajše.Kada Kerem postane očajan,uzima Ajše kao adut. Ovi supružnici trebaju sklopiti bračni ugovor.Keremova majka se svo vreme suprostavljala tom braku, te sklapa bračni ugovor.Kerem predstavlja Ajše bračni ugovor, ali ona odbija da ga potpiše.

5 epizoda
Yelda ne može da prihvati Ajše kao svoju nevestu, te pokuša da joj nadje nedostatak I uzme Ceydu, koju već dugo želi da vidi kao svoju nevestu. Kerem pred svima govori da Ajše više neće raditi i da će biti u kući.Ajše je šokirana time.Ajše postaje ljubomorna na Huliju, te odluči da ode na posao nakon što ugleda sliku na kojoj su se Hulija i Kerem previše zbližili.Ajše uleće u kancelariju dok se Hulija i Kerem drže za ruke, te ih pita šta se dešava.Kerem, je pita da li je ljubomorna?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *