Razmetljiva ljubav 10. epizoda!

Afili aşk - Ljubav na pomolu- Razmetljiva ljubav

Razmetljiva ljubav 10. epizoda!

By  | 

Razmetljiva ljubav 10. epizoda!
Kerem i Ajše se ne mogu se oteti uticaju poljupca koji se dogodio izmedju njih dvoje.Dok se Kerem pokušava oprostiti od Ajše,Ajše se priseća zbog čega je stupila u taj brak.

Da bi preživela brak u kom se nalazi, Ajše priprema popis sa četri stavke. Na vrhu popisa nalazi se kurs matematike.Ajše sebi pronalazi učitelja matematike, ali taj harizmatični učitelj uznemiri Kerema.

Dok Ajše ispunjava jednu po jednu stavku sa popisa, Kerem vidi četvrtu stavku na Ajšinom popisu ali ne može razumeti šta je to, jer je tekst šifriran.Hoće li Kerem saznati značenje četvrte stavke na Ajšinom spisku?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *