Razmetljiva ljubav 23. i 24. epizoda!

Afili aşk - Ljubav na pomolu- Razmetljiva ljubav

Razmetljiva ljubav 23. i 24. epizoda!

By  | 

Razmetljiva ljubav 23. i 24. epizoda!
23 epizoda
Kerem i Ajše shvataju da se ne mogu odvojiti jedno od drugog i uložiće sve napore kako bi svoj lazni brak pretvorili u pravi. Njih dvoje pokušavaju ubediti Yeldu u ovu ljubav. Yelda je najviše zabrinuta zbog Kerema. Da li će Yelda konačno prihavatiti ovo dvoje za par i biti uverena u ljubav Kerema i Ajše?

Modamu se nalazi u teškoj situaciji zbog Ajšinih izjava za magazin. Kerem pokreće projekat preko drustvenih mrea kako bi ispravio pogoršavajući imidž i kompanije i Ajše, ali trolovi na društvenim mrezama otežavaju stvari. Kerem i Ajše bore se rame uz rame za svoju ljubav i firmu. Ali ništa neće biti lako.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *