Samo ti 152. epizoda! Ranvir je povredjen dok pokuša da spreči proteste!

Indijske Serije

Samo ti 152. epizoda! Ranvir je povredjen dok pokuša da spreči proteste!

By  | 

Samo ti 152. epizoda! Ranvir je povredjen dok pokuša da spreči proteste!

Epizoda počinje Suhaninim pucanjem. Svi u policijskoj stanici su šokirani. Metak ide gore i Suhani kaže da se ne plaši da se upuca, ali će da čeka da stigne Ranvir. Ona neće ići nigde dok se on ne vrati. Inspektor joj kaže da ne donosi odluke vezane za zakon. Rakesh i Sudha stižu u policijsku stanicu. Oni podržavaju Suhani govoreći da radi pravu stvar, jer je niko ne može zatvoriti u zatvor bez saslušanja pred sudom. Policajka uzima pištolj od Suhani i nasilno je stavlja u policijski kombi. Suhanini roditelji pokušavaju da ih spreče u tome.

Ranvir ubeđuje sudiju govoreći da je Suhani briljantan student medicine i da je prekršila zakon samo da bi spasila Vikranta. Daje mu neke dokaze govoreći da ona zaslužuje poštenu šansu da dokaže svoju nevinost, inače nevin ne bi trebalo da bude kažnjen. On može odobriti njen zahtev za kauciju barem dok se istraga ne završi.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *