Shashank Vyas/Jagdis// - Turske-Serije.Net

Glumci

Shashank Vyas/Jagdis//

By  | 

16202803

Shashank Vyas je Indijski glumac,koji je postao popularan u Indiji bas zbog uloge Jagija,u seriji Mala nevesta.Rodom je iz Ujjain,gde mu zivi sestra i roditelji.Shashank je napustio svoje rodno mesto kako bi studirao u Mumbaju.U Mumbaju je trebao da ima prebivaliste kod svog druga,medjutim kada je stigao u Mumbaj njegov drug nije odgovarao na njegove pozive i on je morao na duze vreme da zivi u Gurudwara .Njegov zivot u Mumbaju je bio tezak jer nije imao finansije…
Za ulogu u seriji Mala nevesta prijavio se preko online audicije.Zbog slicnosti zivota ovog mladog glumca i uloge Jagdisa producenti su se odlucili da on bas bude glavni lik u seriji.
Iako je sada u Indiji vrlo popularan,on izjavljuje da je i dalje onaj stari Shashank,koji je ljubazan prema svima i koji na prvo mesto uvek stavlja svoju sestru i roditelje za razliku od Jagdisa.Glumac je ponosno dodao i da je svoju prvu platu potrosio kako bi kupio sestri poklon.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *