Sest godina emitovanja Male neveste - Turske-Serije.Net

Vesti

Sest godina emitovanja Male neveste

By  | 

Sest godina emitovanja Male neveste

Mala nevesta je navrsila 6-godina od kako se prikazuje u Indiji.Ne postoji mnogo serija koje daju pozitivnu poruku drustvu,a ni likovi koji tumace Anandi,Gena,Ganga,Kajljanii Jagdis.

Shashank Vyas koji u seriji glumi Jagdisa kaze “Fenomenalan je osecaj glumiti u jednoj takvoj seriji.Mala nevesta je sama po sebi kulturna emisija.Navrsili smo 6.godina postojanja,ali ljubav i naklonost publike je i dalje ista.

“Osecam se sjajno sto sam deo ovog tima i ove serije.Mala nevesta je za mene platforma gde rastem i kao glumac i kao licnost.To je za mene iskustvo.Nadam se da ce sou trajati jos 6 godina i nastaviti da utice na drustvo koje se i dalje drzi starih obicaja. ”Rekla je Toral koja tumaci lik Anandi.

Zgodan kolektor Shab ili u privatnom zivotu Sidrat Sukla, izrazio je svoju srecu i zadovoljstvo pred medijima. “Hvala svima za ljubav i podrsku koju ste dali Maloj nevesti,neka ostane i dalje tako.Osecam se blagosloveno da budem deo ovog tima.Napisao je zgodan Siv na svom tviteru.

Prema recima tvorca serije Pumendi Sekar, “Sest godina je proslo,a mala nevesta i dalje osvaja srca miliona ljudi.Hvala.Cestitam svima koji su bili deo ove serije i koji su doprineli uspehu iste.Mala nevesta je bila i ostace moj veliki uspeh.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *