Sila 44 epizoda,Boranu se oduzima titula age - Turske-Serije.Net

Sila

Sila 44 epizoda,Boranu se oduzima titula age

By  | 

Sila,Boran i beba

Boranu se oduzima titula age

Boran otvara skolu.Boran govori stricu da ga postuje kao oca I da se nece sa njim boriti za vlast,ali Da ce nastaviti tamo ge je stao.Boran kaze da ma bio aga ili obican covek on ce se boriti za prava.Boran govori svojoj porodici da je mlad preuzeo veliku odgovornost kada je postao aga,ali da sada kada razmisli najveca je njegova odgovornos tpripala  kada je postao tata,postao muz,sin I brat.On govori da ne mora biti aga,kako bi cinio nesto za svoj narod.Boran kaze da je on sada samo jedan obican covek I da su age izabrale strica Zinara.Fruize kaze neka Zinar srecno vlada.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dilaver razgovara sa Ahmetom I smatra da je Boran pucao u njega.Ljut je I pita se kako takva osoba moze da bude age.Ahmet mu govori da se smiri I da Boran vise nije aga,vec da je nov aga njegov otac.Dilaver se smeje.Zinar zove Dilara I kaze mu da dodje kod njega.Zinar pita ko mu je to uradio/Dilaver nosi zavoj na ruci,jer ga metak okrznuo/I da li se zamerio sa nekim.Dilaver kaze da je to uradio onaj ko mu je ubio brata I uneo pometnju u pleme.Dilaver prica ocu kako ga je Ahmet poslao u miru da razgovara sa Boranom I dag a nagovori da se odrekne titule,I da kada je usao tamo na njega je pucano.Zihar kaze da ko god da je to ucinio bice kaznjen.

Izgradnja skole se nastavlja.Sila primecuje da je Boranu zao sto je izgubio titulu.

Zihan aga dolazi kod Fruiz age I govori kako je neko pucao u Dilavera.Fruiz aga zabrinuto pita kako je on.Zihar kaze da je srecom dobro.Zihar prica kako se to desilo kad je krenuo kod Borana.Fruiz pita da li je Dilevar video lice coveka koji je to pocinio.On nastavlja,da biti aga snosi velike odgovornosti I da se ne moze nista odlucivati na osnovu sumnji.On mu kaze da veruje da ce on naci krivca I da ce donetu pravu odluku.Fruize mu cestita na tituli.Zihar kaze hvala bratye I odlazi.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *