Simar - 03. 03. 2016. - Roli vidi Sida i ženu u belom zajedno! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 03. 03. 2016. – Roli vidi Sida i ženu u belom zajedno!

By  | 

capture-20160304-151826

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Sandju place. Prem moli Staramajku da otvori vrata. Staramajka stavlja Sandjuinu krv u spric, Prem razvali vrata, i svi udju unutra. Sandju potrci do Simar, koja je upita da li je u redu. Simar je udalji od Staramajke, dok Staramajka naredi da svi odu u svoju sobu i spavaju. Staramajka zatvori vrata za Malti. Simar zaveze Sandjuinu ranu, kaze joj da nema vise onakvog igranja na terasi, inace ce se naljutiti. Pita je da li moze da zamisli kako bi se ona (Simar) osecala da se njoj (Sandju) nesto dogodi. Sandju veli da se nista nece dogoditi dok god nje (Simar) ima. Simar se priseti sta se dogodilo, Prem ulazi unutra. On kaze Simar da su njena deca dobra, i da se ne brine. Roli slusa neku muziku, ona vidi da je Sid u kupatilu, kupa se. Ona prokomentarise da on slusa Radzastanku muziku, i tusira se u to doba. Doda da to sto se dogadja sa Sidom nije normalno. Sid dodje. Roli: “Ti se tusiras u ovo doba?” Sid: “Tusiranje u ovo doba je zabavno.” Ona se priseti kako joj je on rekao da se leti kupa mlakom vodom. Ona ga pita o pesmi, a on joj veli da je tu pesmu slusao u autu. On doda da kada se kupa sa vrucom vodom, peva se. Ide da seta. Roli u sebi misli da nesto nije u redu. Mala mlada dodje do Malti, i predaje joj krv. Malti se smeje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *