Đuvala je kidnapovala Roli!

Indijske Serije

Simar – 09.06.2014. – Đuvala je kidnapovala Roli!

By  | 
Dipika Samson - Simar

Dipika Samson – Simar

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Prevod: Jeca

Đanvi dođe iza scene da kaže Simar da je pobedila.
Birju obaveštava Đuvalu da je pronašao Roli. Đuvala kaže da je Roli odgovarna za stanje njenog Babe, da će Rolina smrt doneti novi život njenom sinu. Nastavlja da je ona i pre bila njen krivac, a sad je krivac i njenog sina.
Simar je na putu, traži Roli svuda. Ona pita prolaznike da li su videli Roli, ali niko nije.
Bakti dođe do Đanvi: “Sigurno si srećna. Ne misli da si osvojila srce tetke i Anuraga. Još uvek ima vremena, ostavi Anuraga. Inače će tvoje dete da plati zbog tvoje ljubavi.”
Bua, Shanti i Anurag su tu. Sve su čuli.
Anurag: “Sve sam čuo! Uvek sam te smatrao svojim prijateljem! Mislio sam da si srećna zbog mene, da želiš da budemo srećni zajedno, a ti si nas razdvajala!”
Bakti: “Molim te, saslušaj me…”
Anurag: “Ne, neću te slušati!”
Bharadwaj porodica uđe unutra. Svi čestitaju Đanvi. Staraamajka pita šta se desilo, da li je sve u redu. Đanvi im sve ispriča. Ona kaže da je Bakti želela da ona (Đanvi) izgubi tako da može da napusti svog muža, ali je zaboravila da je protiv žene. Shanti kaže Bakti da je rekla da su oni njena porodica, zašto im je onda to uradila. Bua kaže Bakti da je uvek bila uz nju, mislila je da je ona najbolja žena koju Anurag može imati, ali dokazala joj je da greši. Bakti kaže Anuragu da ih ne sluša, Đanvi i Bua su isplanirale ovo zajedno. Đanvi je ošamari i kaže joj da ne kaže reč protiv Bua-e, ne treba nju da krivi za svoje greške. Anurag kaže Bakti da ode iz njegovog života. Bakti ode. Bua moli Đanvi da joj oprosti, uvek je mislila da ona (Đanvi) greši, ona je najbolja žena i snaja. Simar uđe i kaže svima da Roli nije tu a i telefon joj je isključen, pitala je i prolaznike, niko je nije video. Mano kaže da Roli sigurno planira neko iznenađenje. Sid kaže da bi mu u tom slučaju rekla. Staramajka predloži da idu kući i da je potraže. Oni odu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *