Đuvala je kidnapovala Roli!

Indijske Serije

Simar – 09.06.2014. – Đuvala je kidnapovala Roli!

By  | 
Deepika Samson

Deepika Samson

Na putu, Roli se probudi i pokuša da pobegne, ali je Birju i njegovi ljudi zaustave. Ona se opet onesvesti.
Nešto kasnije, Đuvala probudi Roli i kaže joj da pogleda, smrt je ispred nje. Roli pita zašto ju je kidnapovala. Đuvala kaže da treba da plati za ono što je uradila. Roli kaže da su vratili šta je bilo njihovo. Đuvala kaže da je mogla da joj oprosti za sve to, ali ono što je uradila njenom sinu nikad neće biti oprošteno. Roli kaže da ga čak ni ne zna, šta bi mogla ona da mu uradi, mora da je u pitanju nesporazum, treba da pozove sina tu. Đuvala kaže da je samo čula 2 reči od njega nakon 2 godine. Nastavlja da ju je video na TV-u i da je rekao da je ona ta. Kaže da je ona ta koju je tražila 2 godine, ubiće je i tako se osvetiti za stanje njenog sina. Đuvala potom uzme pištolj i uperi ga u nju. Roli kaže da ne zna njenog sina, govori istinu, neka pita Simar. Đuvala kaže da je to dobro, jedan napad će ubiti dva neprijatelja. Ona pozove Simar sa Rolinog telefona, pita je zašto je toliko zabrinuta.
Simar: “Đuvala?!“
Đuvala kaže da jeste ona i da je Roli sa njom, ako ne dođe tu, neće je videti. Simar je moli da je ne ubije. Roli moli Simar da dođe, jer Đuvala misli da je ona odgovorna za to stanje njenog sina. Simar kaže da dolaze tu. Sid pita gde je ona. Simar kaže da Đuvala želi da je ubije. Prem i Sid su zapanjeni. Đuvala uperi pištolj u Roli i kaže da nije trebala da povredi njenog sina. Roli kaže da govori istinu, ne poznaje njenog sina. Đuvala kaže da će ona odlučiti šta je ispravno, a šta pogrešno. Ona puca.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *