Simar - 1 303. epizoda!

Indijske Serije

Simar – 1 303. epizoda!

By  | 

BeFunky CollageSimar – 1 303. epizoda!

Indarvati kaze da je sutra njen treci i poslednji dan u kuci.Sid kaze ali…Sudzata ga zaustavi, kaze mu da nista ne govori.Sid opet kaze ali ona….Staramajka ga prekine i kaze Sudzati da odvede Sida u hram da uzme blagoslov od Mata Rani.Indarvati kaze da ona ide su sobu da se odmori.Ona krene.Sudzata i Sid su u hramu, Sudzata uzme pladanj, ali joj ispadne.Svi ti cuju, samo Indarvati ne, samo mirno ide prema sobi.Simar se pita kako Indarvati nije cula taj zvuk a toliko je glasno bilo.Simar tiho kaze Sudzati da ponovo baci pladanj, Suzata to uradi, ali Indarvati opet ne cuje.Simar onda uzme kasike i viljuške i baci ih u hram, Indarvati opet ne cuje.Staramajka je pita sta radi. Simar kaze porodici da je zakljucila da Indarvati ne moze cuti zvukove iz hrama i to im je Mata Rani htela da im pokaze.Svi udju u hram, Simar im kaže da oseća da Indarvati kuje zaveru protiv njih, ali oni to ne vide.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ona je pobedula u plesu u otisla, ali zašto se vratila?Zašto je vratila Sida? Postoji neki razlog.Sudzata kaze da im je rekla sta se desilo.Simar kaze da ne moze da joj veruje.Radi nesto drugo.Knjige koje joj je Staramajka dala bile su pocepane u sobi.Sudzata kaze da je moguce ali im je opet umanjila bol.Simar kaze da mozda to radi da oni ne bi saznali tajnu.Sudzata pita zasto se plasi tih knjiga.Simar kaze da mozda zna da pokusavaju otkriti tajnu, ali je jednu knjigu ostavila, kada je krenula citati tad se Sid vratio i kada je ona ponovo otusla gore neke stranice su bile pocepane. Staramajka kaze da Indarvati igra veliku igru.Simar kaze da ne znaju sta ce dalje raditi.Stramajka kaze da moraju biti oprezni do sutra da bi im ona vratila Roli i Prema.Simar kaze da sve sto budu trebali pricati o njoj, pricati ce u hramu.Možda ih ona i sada drži na oku.Prikazu nam Indarvati kako geda porodicu u hramu, ali ne moze jista cuti.Kaze da nikada nece saznati tajnu.

( NASTAVAK NA SLED.STR. )

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *