Simar ( 1 309. ep. ) 08.10.2015. - Indarvati kaže Simar da su njih dve bile sestre!

Indijske Serije

Simar ( 1 309. ep. ) 08.10.2015. – Indarvati kaže Simar da su njih dve bile sestre!

By  | 

BeFunky CollageSimar ( 1 309. ep. ) 08.10.2015. – Indarvati kaže Simar da su njih dve bile sestre!

Kuši kaže svima da je Indarvati videla Simar kako je ušla u kuču kroz prozor.
Svi su šokirani zabrinu se.
Prem sedi na sofi, Amar sedne pored njega i govori mu da se ne brine.Prem se razbesni, viče na, Amara.Uhvati ga za vrat.Pita ga kako se usudio sa sedne pored njega.
Simar pita Indarvati zašto je nazvala ‘Choti’.Indarvati kaže Simar da zna pola istine i sada želi još.Neće joj reć, zato što to neće moći podneti.
Simar kaže da je ona dovoljno jaka da se suoči s bilo kakvom istinom.Indarvati kaže dobro, kad već žei da zna, reći će joj.Padmavati je bila njena sestra, on liči na nju, jer je ona Padmavati.
Vreme je promenilo njen život, ali ona ( Simar ) se nije promenila.Još uvek ima kvalitete koje je imala i do sada.Htela je držati podalje od toga, ona će otići nakon što sve popravi.Neka zaboravi sve što je videla, inače će je to progoniti.Teško će živeti posle toga.Ona će napustiti kuću i vratiće se sledećeš meseca da joj pomogne.Indarvati nestane.
Simar čuje Premov glas i ode u hol.
Indarvati se ponovo pojavi, kaže da je Simar radoznala.Svaku put kada bude htela doći do istine ona će je zaustaviti, završiće priču u njenom životu.Izdala je onda, i sada će ona upropastiti njen život.
Simar dolazi u hol i vidi Prema kako davi Amara.Simar mu govori da ga pusti, on je njegov drugar.Prem pusti Amara i uhvati Simar za vrat, kaže da će je ubiti danas.Svi zaustavljaju Prema.Prem gurne Simar i ona padne, udari se u glavu.On kaže da je drže dalje od njegovih očiju, ne želi da je gleda.Ovi drže Prema, on viče na njih.

( NASTAVAK NA SLED.STR. )

 

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!