Simar ( 1 309. ep. ) 08.10.2015. - Indarvati kaže Simar da su njih dve bile sestre!

Indijske Serije

Simar ( 1 309. ep. ) 08.10.2015. – Indarvati kaže Simar da su njih dve bile sestre!

By  | 

BeFunky Collage1Indarvati gleda sve njih odozgo, i govori da sada igraju novu igru.Uskoro će se priča završiti.Simar ode u hram, njena glava krvari.Đanvi donosi kutiju prve pomoći, i dezimficira joj ranu.Amar kaže da ne zna šta se desilo sa Premom.Sudžata kaže da je sve to Indarvati uradila, rekli su joj da vrat Roli, ali ona to nije uradila.Ona se igra sa njima.
Đanvi kaže da je možda pod Mohinom magijom još uvek.Simar kaže da im mora reći nešto.
Ona im sve ispriča.Ona kaže da u glavi vidi neke scene.Ona mora da sazna istinu, zato želi da je Amar hipnotiše i da je vrati 100 godina unazad.Amar kaže da će t biti teško.Simar mu kaže da je to radio već jednom.Ovo je važno.Sudžata kaže da je u pravu.
Amar počinje hipnotisati Simar, svi su sa njima u sobi.
Indarvati ih gleda sa strane.
Amar kaže da je otišla unazad 100 godina, neka mu sad kaže šta vidi.
Indarvati kaže da će ona videti sada, ona prouči neku mantru, Simar se prikaže kako je ona ubila Indarvati i ješ nekog.Simar se probudi, u šoku je.
Svi je pitaju šta se desilo.Simar ode iz sobe uplašena.Amar kaže da je videla nešto što je uplašilo i sada mora biti sama.
Simar dolazi u svoju sobu, pita se kako je ona mogla ubiti Indarvati.Zašto?Ona je uplašena.Ona ode do prozora i vidi da neki ljudi veličaju Mata Rani napolju.Krene da se moli.Dođe Prem.
Gledaćete:Indarvati je u kolima sa Premom, policija ih zaustavi i pita ih šta rade i ko je devojka.Prem kaže da je to njegova žena.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *