Simar ( 1 453. ep. ) 13.01.2016. - Devika započinje obred venčanja, Patali ludi jer gubi svoje moći! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar ( 1 453. ep. ) 13.01.2016. – Devika započinje obred venčanja, Patali ludi jer gubi svoje moći!

By  | 

page_1Simar ( 1 453. ep. ) 13.01.2016. – Devika započinje obred venčanja, Patali ludi jer gubi svoje moći!

Prevod:Anabela.Hvala! 😀

Sid pokusa da zaustavi Prema, uhvati ga za ruku, njega zaboli. Sid: “Sta ti se desilo sa rukom?” Prem: “Imao sam povredu.” Sid: “Zasto radis sve ovo, u cemu je problem? Simar nije samo tvoja supruga, ona je dusa ove kuce. Sta je toliko strasno uradila da si doneo odluku da ozenis Deviku? I kako mozes uopste da zamislis to?” Prem se priseti kako mu je Devika rekla da mora da napusti Simar potpuno, kako bi je Gayatri/Patali ostavila na miru. Za njega, Simar mora biti mrtva. Ostali su iznenadjeni. Flash-back je u toku, Devika im otkrije da Gayatrine moci rade samo na vencanim zenama. Ako zeli da zaustavi Gayatri, mora napustiti Simar, i niko ne sme da zna nista o tome. Sid: “Reci mi u cemu je problem, zajedno cemo ga resiti. Ali, nemoj da cutis.” Rajhinder: “Zasto si tih? Imamo li valjda pravo da znamo zbog cega radis sve ovo?” Prem: “Ne odgovaram nikome, i zasto ste svi toliko zabrinuti? Staramajka je pristala.” Sid: “Ovo je pogresno, i necemo te pustiti da to uradis.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Prem: “Ili cu danas napustiti Simar, ili cu umreti. Ubicu se. (Misli u sebi: “Mogu da dam svoj zivot zbog Simar.)” On izlazi iz hrama, Devika krene za njim. Simar: “Molim te, stani. Ne radi ovo, ja sam tvoja Simar. Ona Simar koja bi sve uradila za tebe.” Prem misli u sebi: “Znam da ti nisi Simar, a ja sve ovo radim upravo zbog nje.” Prem progovori: “Odlucio sam, i niko ne moze promeniti moju odluku, cak ni ti.” On krene u hram. Patali isproba svoje moci, one ne rade. Kaze da iako njene moci ne rade, nece dozvoliti to, Patali nikada ne moze izgubiti. Roli: “Ne mogu gledati kako se sve ovo dogadja, ova Devika mora van.” Sid je zaustavi, podseti je da je Prem zapretio da ce pociniti samoubistvo. Devika postavi vatru, Prem silazi dole sa Simarinom slikom u ruci koju treba staviti kod vatre. Ona (Simar) ga moli da ne radi to. Prem krene da stavi venac na Simarinu sliku, ali ga Rajhinder zaustavi i kaze da je dosta gluposti. Roli baci venac na pod, i kaze da ne moze gledati kako se sve to desava njenoj sestri.

( NASTAVAK NA SLED.STR. )

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *