Simar ( 1 453. ep. ) 13.01.2016. - Devika započinje obred venčanja, Patali ludi jer gubi svoje moći! - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar ( 1 453. ep. ) 13.01.2016. – Devika započinje obred venčanja, Patali ludi jer gubi svoje moći!

By  | 

page_2Prem se slozi, ali uzme noz i veli im da ce se ubiti ukoliko i pomisle da zaustave pooju. Karuna ga pita sta mu se desilo, neka zaustavi sve to. Djanvi: “Molim te, nemoj rezati svoju ruku. Znamo da je sve ovo pogresno, ali razmislite sta ce se dogoditi ukoliko Prem sebe povredi. U redu je ako je ovo Premova sreca.” Staramajka se obrati Simar: “Premov zivot u jednoj, a tvoja sreca u drugoj ruci. Zelim reci, da ne mozemo po svaku cenu izgubiti Prema. Idi, Preme.” Prem u sebi moli Boga da mu da snagu da uradi to. On (Bog) zna da on sve to radi zbog Simar. Simar vristi: “Zaustavite ga, neko od vas! Roli, zasto cutis? Zaustavite ga!” On stavi venac na Simarinu sliku. Ona potrci, Rajhinder kaze da ne moze gledati sve to, on ode kao i ostali clanovi porodice. Prem sedne na pod sa Devikom. Patali/Simar dodje do sobe i povice u besu. Devika cita mantru, Simar vristi da zaustave.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ona vice i kaze da daju kraj svemu tome. Sid zamoli Roli da podje sa njim, ona kaze da je najvise potrebna sada seki. Devika stavi sve potrebno za obred, ona cita mantru. Simar je i dalje besna, vice u nameri da ih zaustavi. Ona gura stvari u sobi, sve razbije po sobi. Roli moli Simar da otvori vrata. Roli: “Zaista sam zabrinuta za tebe. Otvori vrata.” Simarina ruka gori. Ona ne moze ustati na noge. Simarine ruke su vezane. Roli: “Moram razvaliti ova vrata. Moram pozvati Sida.” Staramajka: “Simar mora ziveti sa ovim.” Roli: “Kako mozete biti tako sigurni? Znam da je Simar tolerantna, ali sve ima svoju granicu. Sta ako se nesto dogodi seki?” Staramajka: “Nista ona nece uraditi.” Roli: “Kako vi to znate?” Staramajka: “Njena ljubav prema njenoj porodici joj nece dozvoliti.” Karuna: “Simar misli na svoju porodicu jer nije egoisticna poput Prema. Razumem tvoj bol, podji sa mnom, Roli.” Simar zacuje Patalin vrisak. Staramajka: “Mislim da pooja radi.” Patali: “Ovo nije dobro sto radis, prestani Devika!” Devika dole veli: “Ostao je poslednji deo. Medjutim, ona nece nauditi Simar jer joj je jos uvek potrebno njeno telo. Ovo je vec odluceno, nasa igra radi i vodi.” Besna Patali: “Nije ti ovo bilo ispravno, Devika!” Ona je razbila ogledalo.

Najava: Devika i Prem se vencaju, on joj ispuni sindur. Simar: “Stanite, prestanite sa ovim!”

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

  15 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site