Prem odlucuje da Kusi zaveze cvor na Andjelinom vencanju

Indijske Serije

Simar (1655. ep.) 16.11.2016. – Prem odlučuje da Kuši zaveže čvor na Anđelinom venčanju!

By  | 

capture-20161117-190348Prem odlucuje da Kusi zaveze cvor na Andjelinom vencanju

Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Vadai govori da ce sve da isprica Simar, i nece dopustiti da Vikram ozeni Andjeli. Tao ji zamoli Vadai da stane. Neka pogleda njegovog brata, placa za greh koji nije ucinio. Vikram je ziveo sa svojim ocem, nije na njegovoj strani. Osveta nikada ne umire, nastavlja da cirkulise dok ne spali sve. Preklinje je da oprosti Vikramu. Vikram ga pita kako moze da preklinje ovu devojku? Tao ji ga osamari, govori mu da umukne. Doda da je on (Vikram) napravio veliku gresku, unistio je vaspitanje koje su mu oni pruzili. Vikram veli da je Vadai dobila sta je zasluzila. Saroj veli da je Vikram pogresio, ali nista nece nikome da ispravi ako ona bude ispricala sve narodu. Agarwal govori da saceka minut, izvinjava joj se u ime svog sina, sada je sve u njenim rukama. Ako jos uvek zeli, moze sve da isprica Simar, niko ju nece povrediti, obecava joj. Zbog njega, njegova porodica je pre bila uvredjena. Odluka je u njenim rukama, ona donosi odluku o tome sta ce dalje. Vadai se slozi, nece nikome nista da kaze, ali to ne znaci da mu oprasta. Tao ji govori da nikad nece zaboraviti njenu uslugu. Vadahi ode. Agarwal veli da ovo ne mogu kriti od njih. Andjeli zove Vikrama koji se ne javlja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *