Prem odlucuje da Kusi zaveze cvor na Andjelinom vencanju

Indijske Serije

Simar (1655. ep.) 16.11.2016. – Prem odlučuje da Kuši zaveže čvor na Anđelinom venčanju!

By  | 

capture-20161117-190539

Prem se umesa, ako je to uradio za svoju porodicu, treba mu biti oprosteno. Simar klimne glavom. Saroj pita Andjeli kakvo je njeno misljenje. Andjeli pita sta moze reci? Ljudi trebaju zaboraviti sta se desilo u proslosti i krenu napred. Saroj veli da se sada oseca bolje, odlucila je da oprosti tom momku. Sada mora da krene, videce se na vencanju. Simar pita da li je to bilo to? Ako postoji jos neka tema, moze i o tome da diskutuje sa njima. Saroj negira, samo je bila zabrinuta. Kusi krene sa Saroj kako bi je videla kako odlazi. Govori da je delovalo kao da je pricala o Vikramu, ali nije ga spomenula. Sve je u njenu (Kusinu) korist. Sledeceg jutra, Satu govori svesteniku da ce se Andjeli udati na mestu gde su se Simar i Prem vencali. Kusi govori da ona ima pravo da zaveze cvor. Doda da je majka ona koja brine o svom detetu, a ne ona koja to dete ostavlja. Njeno je pravo da zaveze vencani cvor. Staramajka je pita kako moze? Kusi govori da Simar nema prava da to uradi. Piyush veli da je Simar Andjelina majka. Kusi veli da on i Simar samo zele neka prava u kuci. Prem kaze da je dosta, nece dopustiti da nestane sreca, zbog njihovih glupih rasprava. Donosi odluku da Kusi zaveze cvor.
Najava: Andjeli govori da je vencanje njeno, pa ona donosi odluku o tome ko ce zavezati cvor? Prem se slozi, neka ona odluci.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site